Estrada JESSICA ALBA:

Može li seks u visokoj trudnoći naštetiti djetetu?

Osamdesetogodišnja terapeutkinja u talk showu Jaya Lena uvjerila je glumicu da djetetu ne može biti ništa te da može izvršavati bračne dužnosti sve do trenutka kad beba odluči doći na svijet

Jessica Alba (29) sretna je majka trogodišnje Honor Marie i sa suprugom Cashom Warrenom iščekuje rođenje drugog djeteta. Premda broji posljednje tjedne do porođaja, rado je pristala gostovati u talk showu Jaya Lena, kojeg, kaže, iznimno cijeni.

'Honor je presretna što će postati starija sestra, ali ona to gleda malo drukčije. Rekla mi je: kad rodiš, ja ću biti mama, a ti ćeš biti baka', pričala je zvijezda niza holivudskih filmova anegdote iz svoje intime, ali odbila je otkriti nosi li djevojčicu ili dječaka.

Kad se u razgovor uključila seksualna terapeutkinja Sue Johnson, glumica ju je ispitivala o svojim dvojbama kroz koje prolazi u trudnoći. Najveću nevjericu i smijeh publike u studiju izazvalo je Albino pitanje može li trudnica, samo nekoliko tjedana prije termina porođaja, naštetiti djetetu ako ima spolne odnose s partnerom.

Osamdesetogodišnja terapeutkinja uvjerila ju je da djetetu ne može biti ništa te da može izvršavati bračne dužnosti sve do trenutka kad beba odluči doći na svijet.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više