Estrada UŠTOGLJENI MICK

Bianca pred mamom Jagger morala nositi grudnjak

Nova neautorizirana biografija Micka Jaggera bit će objavljena 2012. godine, na jubilarnu 50. godišnjicu postojanja Rolling Stonesa. Autorica u njoj vođu benda i poznatog zavodnika opisuje kao mamina sina i uštogljenu osobu

Jagger, piše Davisova, roditeljima tijekom večere donosi cvijeće, a svoju je bivšu suprugu Biancu molio da za posjet njegove majke, ispod prozirne košulje odjene grudnjak.

'Bianca je odbila i posvađali su se. Micku je preostalo da nervozno spremi čaj i uredi stol za doček svoje mame', piše Davisova.

Autorica je bila novinarka koja je putovala sa Stonesima po Europi 80-ih godina, intervjuirala mnoge ljude vezane uz bend, od njihovih obožavatelja, preko uglednih kritičara, do članova benda.

Njezina biografija uključuje i priče o Jaggeru iz usta Janis Joplin i Johna Lennona, koje do sada nikada nisu objavljene. Knjiga otkriva i Jaggera kao teškog supruga koji je uvijek prigovarao zbog, primjerice, pretvrdo kuhanih jaja.

'Bio je opsjednut zaradom. Osobno je nadgledao organizaciju Rolling Stonesa i nikome nije vjerovao. Provjeravao je svaki trošak, uvijek mu je sve bilo preskupo', rekla je Davis.

Ostaje tek vidjeti hoće li Jagger pokušati zaustaviti objavu knjige te kakve će njegove reakcije biti ako knjiga ipak ugleda svjetlo dana.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više