DVA SATA ZAJEDNO!

Bude li se stare strasti između J. Lo. i P. Diddyja?

27.07.2011 u 22:42

Bionic
Reading

Pjevačica Jennifer Lopez, čija je rastava od Marca Anthonyja u tijeku, viđena je prošlog tjedna na večeri s bivšim dečkom P. Diddyjem, s kojim je provela gotovo dva sata

J. Lo. je prema pisanju 24sata.hr viđena s P. Diddyjem u jednom kineskom restoranu u New Yorku, gdje su zajedno večerali prije nego što je otputovala u Miami na proslavu svog rođendana.

'Sastali su se u njujorškom kineskom restoranu Philippe Chow. Došli su i otišli odvojeno, ali zajedno su proveli gotovo dva sata', izjavio je nepoznati izvor.

Pjevačica je dvogodišnju vezu s Diddyjem započela 1999. godine, a prekid je uslijedio prije deset godina nakon pucnjave u njujorškom klubu, zbog koje su bili i uhićeni.

'Bio je to jedan od najgorih trenutaka u mom životu. Poražavajuće je što sam uopće prošla kroz to iskustvo. Započelo je kao nježna i iskrena romansa, a završilo je vrlo gadno. Moram priznati da smo se zaljubili i postali jako bliski. No od početka sam znala da on nije prava osoba za mene i da ne bih s njim mogla provesti život', izjavila je Jennifer nakon što je ostavila repera.

P. Diddy je nakon prekida izjavljivao da će Jennifer uvijek voljeti i da je završetku njihove veze 'kumovala' slava te kako zna da će se oni opet povezati.