TEŽAK JE TO ŽIVOT

Tamara Ecclestone u šoping ide helikopterom

22.07.2011 u 10:32

Bionic
Reading

Bogata nasljednica Tamara Ecclestone luksuzna je ljetovanja dovela na novu snobovsku razinu kad je, da se valjda slučajno ne umori, naručila helikopter da je preveze od tatine jahte Force One do dizajnerskih dućana u Monacu

Tamara je naručila let kompanije Heli Air Monaco dok se odmarala sa svojom sestrom Petrom na luksuznoj jahti tate Bernija Ecclestonea, vlasnika

Formule 1. Bogatim sestrama na ljetovanju su se pridružili i njihovi dečki. Tamara je za šoping izlet, piše Daily Mail, odjenula kratke džins hlačice i ružičastu majicu, ali i skupu dizajnersku torbu.

Vjeruje se da je Tamara pokušala pronaći svadbeni poklon za sestru koja se udaja za par tjedana. Mlađa sestra Petra (22), koja ponosno pokazuje svoj dijamantni zaručnički prsten zaručena je za biznismena Jamesa Stunta, a svoju će četverogodišnju vezu zaključiti vjenčanjem za nekoliko tjedana.

Tamara (27) je u vezi sa 37-godišnjim brokerom Omarom Khyamijem. Prohodali su prošloga svibnja, samo nekoliko tjedana nakon što je prekinula sa svojim pomoćnikom za PR Robertom Montagueom.