FLERT BRADA PITTA?

Angelina ljubomorna zbog mlade brinete

21.07.2011 u 09:01

Bionic
Reading

Set fotografija koji pokazuje Brada Pitta kako hoda uz mladu brinetu, vjerojatno asistenticu produkcije, bio je dovoljan da američki časopis OK! na naslovnici objavi kako je to žena zbog koje je Angelina ljubomorna

Slike pokazuju kako je djevojka očito oduševljena što stoji pred zvijezde, ali njemu je svejedno, ne ignorira je, ali niti je s njom u nekom odnosu. No činjenica da je Brad Pitt stajao pored mlade smeđokose djevojke bio je dovoljan časopisu OK! da napiše kako nakon šest godina Angelina Jolie možda zna kako se osjećala

Jennifer Aniston.

Angelina je, tvrdi se dalje u članku, eksplodirala zbog Bradova navodnog flerta s mladom asistenticom na filmu koji snima ovih dana na Malti.

'Brad se opire tomu da ga Angelina kontrolira', rekao je izvor magazinu OK!. 'Rekao joj je izravno kako je uvijek imao prijateljice i da će i nadalje imati prijateljice. Kraj priče!'

Bradov novi flert na setu filma 'World War Z' samo je jedan od odnosa koje žuljaju Angie koje je natjerala Brada da prekine prijateljstvo s dugogodišnjom prijateljicom Catherine Keener i bivšom djevojkom Gwyneth Paltrow, jer joj se nije sviđalo koliko su bliski, piše časopis. 'Brad je ohladio ta prijateljstva jer Angelini nije bilo ugodno. Ali tako se više neće ponašati, jer to utječe na njega kao osobu, njemu to više nije kul', rekao je izvor.

magazin OK! se pita bi li to mogao biti kraj najglamuroznijeg para na svijetu. Čini se da ljubomorna Angelina koja je ikona samopouzdanja, arogancije i senzualnosti ima točke koje ju čine nesigurnom. A to Brada, navodno, privlači.

'Angelina je obično kul, mirna, nedodirljiva žena, a kada postane ljubomorna, pokaže slabu točku i da je još uvijek luda za njim', kaže izvor.

Angelina sigurno ne voli da se Brad druži s atraktivnim ženama, ali čini se nevjerojatnim da bi Brad prevario Angelinu s asistenticom. Brad, naime, voli, glamurozne žene s holivudske A-liste. Ako ikad prevari Angelinu, bit će to, spekuliraju američki tabloidi, s nekim njegova ranga.