TREĆA SREĆA

Paul McCartney planira skromno vjenčanje

21.07.2011 u 08:30

Bionic
Reading

Nakon četiri godine veze, Paul McCarthey oženit će se treći put 17 godina mlađom poslovnom ženom Nancy

Paul McCartney (68) i njegova zaručnica Nancy Shevell (51) planiraju skromno vjenčanje na kojem će prisustvovati samo nekoliko članova obitelji. Nency Shevell, članica visokog njujorškog društva još je prije par mjeseci dobila od Paula zaručnički prsten - dijamantni vintage Cartierov prsten vrijedan oko

650.000 dolara koji je Paul nabavio u galeriji Tate.

'Paul zaista voli Nancy, ali želi skromno venčanje', rekao je izvor blizak McCartneyju koji je prije tri godine morao isplatiti 50 milijuna dolara odštete bivšoj supruzi Heather Mills nakon razvoda.

I Paul i Nancy imaju propale brakove iza sebe: Nanny ima sina iz braka s bivšim suprugom Bruceom Blakemanom, a Paul se dva puta ženio, najprije fotografkinjom Lindom koja je umrla 1998. godine, a onda Heather Mills; taj brak je trajao od 2002. do 2008. godine. Iz braka s Lindom ima kćer, poznatu modnu dizajnericu Stellu McCartney.

Paulov brak s Heather Mills bio je proslavljen raskošnim vjenčanjem u Irskoj, s više od tri tisuće gostiju i na kojem je mladenka nosila vjenčanicu vrijednu 10.000 funti.
Nancy se, čini se, ne udaje zbog Paulova novca: njezina obitelj u vlasništvu je jedne od najvećih prijevozničkih kompanija u SAD-u, a oboje su potpisali sporazum da u slučaju razvoda jedno od drugoga neće tražiti ništa.

Vjenčanje Paula McCartneyja i Linde Eastman