BIVŠI TJELOHRANITELJ:

Britney Spears se drogira, smrdi i kopa nos

20.07.2011 u 19:50

Bionic
Reading

Fernando Flores bio je tjelesni čuvar pop princeze sve do prošle godine, kada je dao otkaz nakon što je godinama trpio Britneyine ispade

Dvadesetdevetogodišnja pop princeza morat će na sud. Naime, njezin bivši zaposlenik, tjelesni čuvar Fernando Flores, tužio je Britney zbog seksualnog zlostavljanja.

'Britney je najgora šefica koju sam ikada imao. Nemoralna je i neuredna. Osim što je konstantno hodala gola preda mnom i kolegama, nema naviku tuširanja, tako da je uvijek smrdjela. Drogirala se, uzimala različite vrste tableta i konstantno kopala nos', izjavio je Flores.

Britney se godinama trudi vratiti staru slavu, a ovakve joj izjave u tome sigurno ne pomažu. Njezin bivši tjelesni čuvar želi odštetu od čak 10 milijuna dolara i tvrdi da ga je pjevačica nekoliko puta pokušala nagovoriti na seks.

'Zlostavljala me! Više sam je puta odbio, ali žena nema granica. Bila je vrlo bezobrazna i nije me tretirala kao zaposlenika', rekao je Flores.

Britney je preko svojih odvjetnika poručila da je Flores sve izmislio, u što je teško povjerovati nakon bezbroj fotografija koje dokazuju suprotno.