'SVAKI DAN ZARUKE'

Paola Poljak uživa u ljubavi s bivšim profesorom

20.07.2011 u 08:49

Bionic
Reading

Lijepa voditeljica i njezin bivši profesor i poznati vinar isprva su vezu krili, no sada je Paola prvi put otvoreno progovorila o njihovoj ljubavi

Iako se već dulje priča kako bi se još do kraja ove godine HRT-ova voditeljica Lota 7/39 Paola Poljak trebala udati za svog deset godina starijeg odabranika, profesora na zagrebačkom Veleu­čilištu Vern i cijenjenog hvarskog vinara Ivu Dubokovića, čini se da od vjenčanja, barem zasad, neće biti ništa.

Ali to nikako ne znači da neizmjerno ne uživaju u svakom provedenom zajedničkom trenutku. Da je tomu tako, u prilog idu i fotografije snimljene prošloga četvrtka u poznatom zagrebačkom restoranu Il Secondo, gdje su, kako doznaje Story, uživali u društvu Paoline sestrične Lare Ercegović i njezina dečka, poznatog dizajnera Igora Jurića.

'Lijepo nam je zajedno. Kad je o zarukama riječ, mogu vam samo reći da su meni one svaki dan. Naša je veza mirna i stabilna i uživamo u svakom zajedničkom trenutku', izjavila je ta lijepa Splićanka Storyju i dodala kako jedva čeka početak idućeg tjedna, kada će na zasluženi godišnji odmor, naravno, s voljenim muškarcem.

Podsjetimo, njihova veza u početku bila je u središtu pažnje medija jer se zbog Dubokovića Paola razvela od dotadašnjeg supruga Dominika Sedlara, no tada su oboje demantirali da među njima ima nešto više od prijateljstva.