ISKRENI DINAMOVAC

Sammir: Teško mi je biti daleko od sina

19.07.2011 u 18:56

Bionic
Reading

Nogometaš Dinama Jorge Sammir Cruz Campos progovorio je o zaručnici, djetetu, svojoj nedisciplini, djetinjstvu i ocu koji ga je napustio

U posljednjih pet godina teško da ijedna nogometna utakmica Dinama može proći bez njega, ali još nešto Brazilca, 24-godišnjeg Jorgea Sammira Cruza Camposa, baca u središte medijske pozornosti: društveni neposluh. Već osam mjeseci puni novinske stupce ispadima zbog kojih je nebrojeno puta bio kažnjavan, od vožnje bez vozačke nadalje.

Otkako mu se prije nekoliko dana rodio sin Noah, uistinu ima razloga postati ozbiljnija osoba. U intervjuu za Story progovara o svom ljubavnom životu i djetinjstvu te odvojenosti od voljene žene i djeteta:

'Dosad sam bio samo s Yasmin u vezi i, s obzirom na to da sam zadovoljan svojim izborom, nemam potrebu zavoditi druge žene. Ali primijetio sam da u posljednje vrijeme žene češće prilaze muškarcima nego oni njima. To su sada za mene dječja posla, imam većih planova u životu, primjerice kako biti bolji otac svom djetetu nego što je moj otac bio meni.'

Otac je, ispričao je, napustio obitelj kada je imao četiri godine. Zbog njega je i zavolio nogomet jer ga je on igrao profesionalno do svoje 28. Nakon smrti bake on se ponovno oženio i sad ima svoju obitelj, no posljednjih godina ne može se financijski brinuti za njih, pa to radi Sammir.

'Jednoga dana me nazvao i pitao mogu li im pomoći. Naravno da sam se odazvao', rekao je.