Estrada TINA RUPČIĆ

'Ne prepuštam sve Hrvoju'

  • Autor: N. T.
  • 1.12.2008 11:24:29
  • 1.12.2008 10:00:00

Tina Rupčić po prvi je puta nakon otkrivene veze njezina supruga Hrvoja i glumice Zrinke Cvitešić progovorila o nastaloj situaciji kazavši kako ne prepušta Hrvoju da donese odluku jer je ionako sve u njezinim rukama

Nakon što je nedavno otkriveno da je glazbenik Hrvoje Rupčić u vezi sa glumicom Zrinkom Cvitešić, po prvi puta o tome je progovorila i Hrvojeve supruga i pjevačica Tina Rupčić.

U intervuu za Extru otkrila je kako previše ne razmišlja o nastaloj situaciji te kako se prije svega posvetila djeci i karijeri jer kako kaže, ima jako puno posla. Od priprema dječjeg mjuzikla 'Svaki pas ima svoj dan' u kazalištu Trešnja do završetka ploče sa svojim bendom D.O.G. KanTina.

Rekla je i da previše voli i poštuje obitelj svog supruga da bi išta loše o njemu rekla te da je Hrvoje stvarno super otac koji u potpunosti ispunjava svoj očinski dio. Oni i dalje, kako je rekla, normalno razgovaraju te tvrdi da mu nema šta oprostiti.

'On meni ništa nije napravio. Ima trenutaka kad sam ljuta, ali rijetko, jer nisam žena koja se udala, zapostavila sve oko sebe i posvetila se samo kući i mužu. Uvijek sam imala svoj život, svoje prijateljice. Tako ću i dalje, a hoće li to biti s njim ili bez njega, to je tako nevažno', rekla je Tina Rupčić.

Iako djeluje kao da se od cijele situacije ogradila te kako stoji sa strane, Tina, koja za sebe tvrdi da je uglavnom kulerica ¸za Extru kaže: 'Nisam stala sa strane i ne prepuštam njemu da donese odluku jer je ionako sve u mojim rukama, koliko god se sad činilo da nije. Ja stvarno uopće ne razmišljam o tome'.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više