ROMANSA U SPIDERMANU

Emma Stone i Andrew Garfield zaljubili se na setu

15.07.2011 u 09:04

Bionic
Reading

Nakon što se upoznali na snimanju novog 'Spidermana', Emma Stone i Andrew Garfield navodno su filmsku vezu proširili i na stvarni život

Kemija između Emme Stone i Andrewa Garfielda navodno isijava s filmskog platna, a to dokazuju nove fotografije koje ih pokazuju u nježnoj sceni novog nastavka 'Spidermana'. Stone (22) igra u filmu ulogu Gwen Stacy, a Garfield je običan tinejdžer Peter Parker. Glumac je u svibnju prekinuo trogodišnju vezu sa Shannon Woodward, a glasine o novoj filmskoj romanski potaknuo je i nedavni prekid Emme Stone s dečkom Kieranom Culkinom.

Najnovije fotografije mladog britanskog glumca pokazuju kako je, očito pripremajući se za ulogu, dobro pojačao muskulaturu. 'Moj je otac trener plivanja i uvijek sam se bunio protiv discipliniranog vježbanja.' Glumca je za časopis Entertainment Weekly izjavio kako se identificirao s alter egom Peterom Parkerom kojeg je u prva tri nastavka tumačio Tobey McGuire uz partnericu Kirsten Dunst.

'Uvijek sam se osjećao snažniji iznutra nego što sam izgledao izvana i zbog toga sam lako upadao u neprilike', progovorio je o svojim tinejdžerskim danima.
'Mogu se identificirati s Petrom Parkerom jer sam se jednako tako osjećao. Kao dijete sam uživao u crtanim filmovima o Spidermenu i čak se odijevao kao taj akcijski junak.'

Garfield je imao 18 godina kad je vidio Tobeyja McGuirea u prvom 'Spidermanu': 'Akcijske scene su mi oduzimale dah.'

'Iako je Tobby senzacionalno odglumio Spidermana, u novom nastavku više se koncentriramo na karakter. Ovo nije zamjena, nego novo poglavlje', izjavio je redatelj Marc Webb koji kaže kako je Andrew zablistao na audiciji za ulogu.

Trailer novog nastavka 'Spidermana'