RENATA SOPEK:

Nemam ništa protiv narodnjaka s ekipom

15.07.2011 u 08:54

Bionic
Reading

Lijepa TV voditeljica i instruktorica fitnesa Renata Sopek postala je zaštitno lice Formule 1 za Hrvatsku, a osim poslovnih obaveza, naći će vremena za opuštanje s dečkom

Renata će tako voditi emisiju na kanalu Kreator MaxTV-a koja će nedjeljom ići uživo, a uskoro kreće i na prvu F1 utrku u Mađarsku.

'Poznajem sva pravila utrke, znam i što su razni mehanički sustavi, kada se primjenjuju i slično', rekla je Renata i dodala da se ne bi upuštala u projekt za koji nije sigurna da će uspješno voditi. Srećom pa se poslovno dobro spaja s privatnim Renatinim životom jer njezin dečko Sergej Bjelić također voli Formulu 1.

'Znate da ne volim pričati o svom privatnom životu, ali, da, može se reći da buduće bake mogu računati na to, no sve u svoje vrijeme', komentirala je Renata za Studio u kojem smjeru se kreće njezina petogodišnja veza sa Sergejem.

Iako je stalno u akciji, Renata trenutno pasivno uživa u godišnjem odmoru, piše Studio. Planira se iskupati, naspavati i napuniti baterije na suncu, ali i izlaziti jer zimi ne obilazi klubove, dok joj ljeto odgovara za ples i druženje.

Malo se isplešemo, razveselimo. Osobno na podiju preferiram r'n'b i house ritmove, ali ako je ekipa za, neću biti tome sklona, ali ni protiv narodnjaka', kaže instruktorica zumbe o svom glazbenom ukusu.