VELIKI PLANOVI

Victoria želi da joj kći bude kao Kate Middleton

13.07.2011 u 18:38

Bionic
Reading

Želi da njezina kći odraste u savršenu ''englesku ružu' s otmjenim naglaskom, a ne da se pretvori u razmaženo hollywoodsko derište, otkrila je prijateljica

Victoria Beckham već ima velike planove za svoju kćer Harper Seven rođenu prije tri dana. Prijateljica bivše 'spajsice' otkrila je da će Victoria svoju mezimicu odgajati po uzoru na vojvotkinju Catherine, koju ova majka četvero djece obožava.

'Victoria je velika obožavateljica vojvotkinje od Cambridgea i sad je napokon dobila i svoju vlastitu princezu. Kate Middleton je predivna, ima stila i savršene manire, a to su kvalitete koja Victoria želi i Harper. Želi da njezina kći odraste u savršenu 'englesku ružu' s predivnim otmjenim naglaskom, a ne da se pretvori u razmaženo hollywoodsko derište',  otkrila je prijateljica.

Upravo zato modna dizajnerica i supruga nogometaša Davida Beckhama ozbiljno razmišlja o tome da se s obitelji zauvijek vrati u Veliku Britaniju.

Kako bi se u potpunosti posvetila svojoj princezi, inače velika radoholičarka odgodila je sve poslovne obveze i iduća dva mjeseca posvetit će se samo svojoj djevojčici.

Pretpostavlja se da  će upravo William i Kate biti kumovi malenoj Harper.