KRALJICA ESTRADE ISKRENO

Jelena Rozga: 'Romantična sam i religiozna'

12.07.2011 u 08:09

Bionic
Reading

Za nedavno proglašenu kraljicu hrvatske estrade zainteresirali su se i srpski mediji kojima je Jelena otkrila deset stvari koje sigurno nismo znali o njoj

Za one koji žele znati više o Jeleni Rozgi, Blic donosi 10 stvari koje sigurno nisu znali. Lijepa je pjevačica odgovorila na deset pitanja po principu osnovnoškolskog leksikona, kratko i iskreno.

Tako smo saznali da Jelena ne voli skakati u more, već ulazi polako, da joj se prva ljubav zvala Antonio te da se boji visine. Kao najveći gaf na nastupu navela je nezgodu otprije deset godina kad je od vrućine pala u nesvijest, a kao neugodnost situaciju u kojoj je intervenirala policija kako bi je obranila od napasnog obožavatelja.

Na televiziji najčešće gleda serije 'Prijatelji', 'Seks i grad' i 'Glee', pije vodu i sokove, a kao porok navodi cigarete kojih se uskoro planira ostaviti. U kući je osjetljiva na prašinu za koju kaže da je vidi i tamo gdje je nema.

Modni joj je uzor Sienna Miller, a od accessoriea najviše pada na torbice koje, doduše, ne kupuje prečesto. Za sebe kaže da je religiozna osoba, što potvrđuje činjenicom da se prije svakog koncerta pomoli, ali je i romantična. Kao najromantičniji scenarij navela je večeru uz more i svijeće.