HE'LL BE BACK

Arnold Schwarzenegger opet snima

12.07.2011 u 08:05

Bionic
Reading

Dva mjeseca nakon skandala kojim je razorio brak s Marijom Shriver, Arnold Schwarzenegger opet snima

Bivša holivudska zvijezda i političar snima u rujnu vestern 'The Last Stand', javlja Reuters pozivajući se na izvore upućene u informacije iz filmske industrije.

'To će biti staromodni vestern posebno prilagođen za 63-godišnjeg frajera koji mora donijeti moralnu odluku... Uvijek smo trebali jaku figuru i ikonu za takvu ulogu', izjavio je neimenovani direktor studija stranici Deadline Hollywood.

Predstavnici zvijezde 'Terminatora' odbili su komentirati vijest, kao i glasnogovornik Lionsgate studija koji producira film.

Schwarzenegger je u svibnju izjavio da prekida pregovore o novom nastavku 'Terminatora', kao i sve ostale holivudske projekte dok ne riješi osobne probleme nakon što se saznalo da je otac 13-godišnjeg djeteta domaćice koja je radila u njegovoj obitelji. Supruga bivšeg guvernera Kalifornije podnijela je zahtjev za razvod nakon 25 godina braka u kojem imaju četvero djece.

Film 'The Last Stand' režirat će redatelj Jee-woon Kim iz Južne Koreje, a vjeruje se da će film premijerno biti prikazan 2012. godine.

Prije skandala koji je pukao prije dva mjeseca, Schwarzenegger je radio na filmu 'Cry Macho' koji je nakon skandala stavljen na led