SEKSI NASTUP

Prelijepa Franka u vrućim hlačicama zapalila Papayu

07.07.2011 u 08:57

Bionic
Reading

Dva dana uoči nastupa slavnog DJ-a Armina Van Buurena rasplesane posjetitelje novaljske Papaye svojim vrućim nastupom oduševila je mlada Franka Batelić

Uz najnoviji hit Franke Batelić 'On Fire', koji je uvršten na ovogodišnju kompilaciju Papaya Day& Night na kojoj se nalaze i svjetske zvijezde poput Swedish House Mafie Tiesta, Freemasonsa i drugih, plesale su tisuće gostiju.

U pauzi snimanja spota za hit 'On Fire' Franka se u Papayi odlično zabavljala u društvu producenta pjesme Erica Destlera (aka Boris Đurđević) i menadžera Siniše Bevande.

'Prvi sam puta ovdje. Oduševljena sam energijom koja vlada u klubu i na plesnom podiju, a ugodno sam se iznenadila koliko stranih gostiju zna riječi pjesme 'On Fire'. U Papayu ću definitivno ovog ljeta doći još nekoliko puta i privatno', kaže Franka.

Armin Van Buuren nastupa u petak 8. srpnja, a ulaznice za njegov nastup na kojem se očekuje više od šest tisuća ljudi gotovo je rasprodan. Organizatori su ostavili tek jedan dio ulaznica koje će se moći kupiti na samom ulazu u klub.

U subotu 9. srpnja, u sklopu Big Beach partija na plaži Zrće gostuje britanska DJ legenda Fatboy Slim