NIVES OSVAJA TRŽIŠTE 2

'Žene su moji vjerni fanovi, a muškarci me citiraju'

06.07.2011 u 23:26

Bionic
Reading

Na promociji nove knjige Nives Celzijus 'U krevetu s Christianom' okupilo se mnoštvo obožavatelja Nives Celzijus koja je napisala vodič kako uhvatiti i zadržati nogometaša

Nives Celzijus zabljesnula je na premijeri svoje nove knjige 'U krevetu s Christianom' koja će ljetne vrućine još dodatno zagrijati svojim štivom. Na maštarije kakve Nives napiše nitko ne može ostati ravnodušan, tako da očekuje uspjeh.

Nives je odala gdje je pisala knjigu koja ima čak 200 stranica i nema nijednu sliku. 'Pisala sam je za stolom, u krevetu, ispod stola. Jednom riječju, svuda', rekla nam je Nives čije su prijateljice s Facebooka jedva čekale da knjiga izađe. Pitali smo Nives misli li da će knjigu kupovati i muškarci i žene?

'Žene su moji vjerni fanovi. Ne mrze me, nevjerojatno. Na Facebooku su me svaki dan pitale kad će knjiga već godinu dana. Već dugo me mole da im pošaljem neki detalj iz knjige. Tako da su mi cure vjerna publika. Tko bi rekao? No, primijetila sam da muškarci uvijek detaljnije znaju stvari iz knjiga. Čak i ja zaboravim što sam pisala, pa me često podsjete. Znaju točno opisati situaciju što se događalo, kakva haljina je bila u pitanju. Bolje vladaju gradivom. Nevjerojatno', rekla nam je.

Na premijeru knjige, Nives je došao podržati suprug Dino Drpić koji nije želio davati izjave. Osim njega, bila je tu i njezina kuma Nataša Kos Jasmin i Sanja Agić, Fashion Guru, Don Kaćunko te mnogobrojna lica iz javnog života.