Estrada ANICA KOVAČ:

'Želim još djece, ali to ne znači da smo stalno u krevetu'

Za IN magazin lijepa bivša misica Anica Kovač je bez ustezanja progovorila o želji za još jednim djetetom, braku s Robertom, njihovih troje djece i planovima za budućnost

'Voljela bih imati još jednog sina, ako bih tako mogla, ali glupo mi je pričati o tome sada. Želja je jedno, a to ne znači da smo suprug i ja sad stalno u krevetu, kako ljudi pišu i komentiraju. Želim još jedno dijete, ali ne još. Kad ih imaš troje, četvrto treba pričekati', izjavila je Anica ekskluzivno za IN magazin.

A na pitanje bi li podržala svoju kćer kad bi se jednog dana željela okušati u natjecanjima ljepote, Anica je odgovorila potvrdno. 'Ja bih svoju djecu u svemu podržala. Bilo što da naprave. Njihova sam majka i to mi je dužnost. Ako je Bog htio da ide tim putem, onda će ići', kazala nam je Anica.

A kad se radi o formuli za sreću uz supruga Roberta Kovača, ponudila je jednostavan odgovor.

'Djeca i muž. Mislim da je svatko u životu sretan na svoj način. Nema tu neke formule. Treba samo pustiti srce da voli. Nema mi ničeg ljepšeg nego kad vidim svoje troje djece i Roberta zajedno. Teško mi je to opisati', objasnila je Anica.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više