GLASINE O ANOREKSIJI

Kate Middleton skepticima pokazala da jede

06.07.2011 u 14:05

Bionic
Reading

Premda se u posljednje vrijeme šuškalo o njezinu problemu s anoreksijom zbog njezine tanke linije, Kate Middleton uživala je u hrani i tako pokušala stati na kraj glasinama

Otkako je postala vojvotkinja od Cambridgea, mediji pomno prate što Kate Middleton jede i kako se odijeva. Kritike na račun njezina stila uglavnom su bile pohvalne, no vitka linija dvora zabrinula je medije.

Kad je u javnost procurila informacija da supruga princa Williama jede samo borovnice, jaja i juhu, engleski tisak raspisao se o tome da ima anoreksiju. No tijekom službenog boravka u Kanadi pokazala je da zna istinski uživati u hrani. Susretljivi domaćini provincije Prince Edward Island, gdje su Kate i William proveli jučerašnji dan, pripremili su im prave delikatese.

Kate je pratila kako kuhar priprema jastoga i čim je bio gotov, kušala ga je. Nije odoljela ni kamenicama, koje su na glasu kao velike saveznice dobra seksualnog života, a s obzirom na to da je najavila da uskoro želi postati mama, odmah ih je pojela nekoliko.