GWYNETH PALTROW

'Moj brak daleko je od savršenog'

05.07.2011 u 19:00

Bionic
Reading

Glumica Gwyneth Paltrow potvrdila je šuškanja koja već godinama drmaju kuloarima izjavivši da je njezin brak daleko od savršenog

Nježnija polovica pjevača grupe Coldplay Chrisa Martina već je 2003. medijima otkrila da ona i suprug proživljavaju bračnu krizu kojoj su povod njihovi prenatrpani rasporedi. Slične krize, prema njezinim riječima, pojavljuju se s vremena na vrijeme, ali su ih dosad sve pobijedili.

'Chris i ja imamo svojih uspona i padova, dugotrajan odnos prepun je obrata', kazala je Paltrow i dodala da, unatoč povremenim krizama koje ne jenjavaju, nemaju namjeru odustati od braka iako je daleko od savršenog te da je rješavanje problema jedina opcija.

Kao formulu za nadilaženje bračnih nesuglasica Paltrow navodi međusobnu otvorenost i povjeravanje i promatranje problema s kojima se suočavaju kao nečega sasvim normalnog.

'Podržavam sve što Chris radi, a i on podržava mene. Mislim da je naš brak opstao zato što međusobno dobro komuniciramo', kazala je. Unatoč tome što je posvećena svojoj karijeri, Paltrow još jednim plusom za brak navodi svoja uvelike tradicionalna uvjerenja. Osim što brine o domu i rado kuha, Gwyneth se u Londonu, počela baviti i povrtlarstvom.