PRVI EKSKLUZIVNI INTERVJU

Nemeš: Ispao sam budala, ali ne kajem se i vjerujem u ljubav

30.06.2011 u 18:17

Bionic
Reading

U prvom dijelu ekskluzivnog intervjua koji je najveći zavodnik Big Brothera dao Exkluziv Tabloidu, do prije tri mjeseca anonimni Nikola Nemešević otkrio je kako danas živi fatalni Nemeš

Zaradio je ovacije govorom 'za' pobjedu Marijane u finalu.
'Sad osjećam drugu vrstu pritiska nego dok sam bio u kući', kazao je stasiti Nemeš, očito pod stresom i, kao u nekoj vrsti korote, pognuta pogleda, odjeven u crno.

'Sačekali su me prijatelji i na piću, na miru, satima sam im pričao svoje viđenje svega u kući. Onda su mi pustili snimke i više mi ništa nisu morali reći. Drago mi ih da ih imam', konstatirao je i usput ustvrdio da se na javni prekid s Marijanom odlučio sam.

'Pravu sliku o svemu što je bilo znamo samo mi koji smo bili u kući', kratko je prokomentirao, dodavši da se s Marijanom više neće družiti. Tvrdi da je to gotova priča, bez obzira na to što zna da se Marijana razvodi.

'Uopće mi nije bilo lako sjesti u stolicu i nakon tri mjeseca, kao muškarcu, priznati da sam bio budala. Trebalo mi je mnogo samokontrole da nikog ne uvrijedim jer sam ispao najveći negativac koji je srušio savršeno režiran ljubavni film. Moj je propust što sam vjerovao samo svojim očima, bez obzira na sve na što su me prijatelji upozoravali. Sad sam progledao. Često sam u šouu nekontrolirano prikazivao emocije, smijao se i plakao, većinom pod utjecajem alkohola, ali neću se kajati', rekao je i na kraju zaključio:

'Naravno, i dalje vjerujem u pravu ljubav. Čak i da su emocije bile recipročne, uzajamno poštovanje nije, a to tako ne ide. Nisam se još mnogo kretao gradom, ali svi koji su mi prišli dali su mi samo riječi podrške. Svi su vidjeli da sam za one koje volim spreman učiniti sve. I da ne dam da ikome od mojih dlaka na glavi fali!'

Drugi dio ekskluzivnog intervjua s Nemešom možete pogledati u sutrašnjem 'Exkluziv Tabloidu'.

Nemeš u finalu