ZAR I TI, CHARLIZE?!

'Ne mogu naći muškarca!'

30.06.2011 u 09:56

Bionic
Reading

Iako je jedna od najljepših žena na svijetu, Charlize Theron priznala je da ne može naći pravog frajera

Ona je dobitnica Oscara i jedna od najljepših žena na svijetu. No Charlize Theron otkriva kako, unatoč svojim naporima, ne može pronaći muškarca za sebe. Glumica je u intervjuu na CNN-u rekla kako ne želi biti sama, ali od prekida devetogodišnje veze s irskim glumcem Stuartom Townsendom u siječnju prošle godine, nije se pojavila prava osoba.

Na prvi pogled, 35-godišnja ljepotica ne bi trebala imati problema s udvaračima: ona je lice kuće Christian Dior i izgleda senzacionalno u reklamama za tu luksuznu modnu kuću. Oscara je osvojila 2003, bogatstvo joj se procjenjuje na 18 milijuna funti, rangirana je na popisima najseksipilnijih žena na svijetu. Ipak, postoje frustracije i na CNN-u je priznala: 'Sama sam i trebam frajera!'

U siječnju prošle godine, Theron i Townsend su prekinuli jer se njihova veza, navodno, od odnosa 'muž i žena' pretvorila u suživot 'brata i sestre'.
Njezin je sljedeći projekt filmska adaptacija bajke o Snjeguljici. Theron je nedavno demantirala da je u vezi s princem Harryjem nakon što su njih dvoje primijećeni kako razgovaraju na polo utakmici.

I ovako lijepe žene su same?!