Estrada LUDO VJENČANJE

Kate Moss unajmila ekipu transvestita za svadbu

Jedna od najpoznatijih manekenki današnjice, koja bi se u petak trebala udati za frontmena The Killsa Jamieja Hincea, u Oxfordshireu u jugoistočnoj Engleskoj, uz ostalo je naručila skupinu i skupinu golih muškaraca ukrašenih privremenim tetovažama likova mladenaca na prsima

Jedan od pozvanih gostiju odao je još neke detalje.

'Kate je unajmila mali tim transvestita da prate goste u toalet i natrag, do sjedala. Većina će ih u štiklama biti visoka iznad dva metra. Također će imati i mišićave bildere s privremenim tetovažama lica Kate i Jamieja na njihovim leđima i prsima'.
Par je tomu dodao još nekolicinu bizarnosti koje bi trebale zabaviti goste tijekom primanja, uključujući plesače, artiste na trapezu i grupu gajdaša.
Tu će biti i predimenzionirana čaša za šampanjac, u kojoj će gole žene plesati u ružičastom dimu.
Na kraju, artist na trapezu izvest će striptiz, a skotski gajdaši zasvirat će kad gosti dođu na večeru.

Tridesetsedmogodišnja manekenka pripremila je i punu kutiju odjeće, umjetnih brkova, šešira i perika, koće će biti ponuđene za zafrkanciju uzvanicima.
Kate Moss, poznata po svojim otkačenim partyjima, i njezin Jamie, nedavno su razaslali darovnu listu na kojoj se našlo i 14 kristalnih pepeljara od kojih svaka stoji 240 funta i kristalne kutije za šampanjac Louis Roederer iz 2002. godine, za 1.833 funte po komadu.

Među jeftinijim darovima je zdjelica za žele u obliku zeca (35 funta) i par cjedila za čaj (12,95 funta).
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više