KRAJ NAGAĐANJIMA O PREKIDU

Pippa Middleton na Wimbledonu s dečkom Alexom Loudonom

29.06.2011 u 19:31

Bionic
Reading

Tjednima su fanovi prve djeveruše Kraljevstva priželjkivali da se istinitima pokažu glasine kako je Pippa opet solo, a sezona lova otvorena, no ona je to demantirala pojavivši se u javnosti sa svojim dečkom Alexom Loudonom

Mlađa sestra Vojvotkinje od Cambridgea u vezi je skoro godinu dana, a par je stigao na teniski turnir držeći se za ruke i djelovali su veoma sretno.

Pippa je sjala u crvenoj haljinici Hobbs NW3 Wyldes, koje je lijepo ukomponirala s espadrilama boje konjaka i torbom Modalu u istom tonu.

Zanimljivo je da je 27-godišnjakinja u istoj haljini uočena u last-minute šopingu jučer.

Dok je njezina starija sestra Kate letjela u Kanadu, Pippa je tako postala najzanimljivija figura u publici centralnog terena, gdje je gledala meč između Rogera Federera i Joea-Wilfried Tsonge.

Fanovi čija je mlađa sestra Middleton modna ikona bit će zadovoljni kad čuju da je, poput Kateine haljine Alice Temperley koju je ova kupila u ponedjeljak, i Pippina oprava bila na rasprodaji: s prethodnih 129 funta snižena je na 89 funta.
Njen outfit naišao je i na odobravanje celebova, uključujući Danii Minogue, koje je na Tweeteru napisala: 'Whoop! Volimo Pippinu malu crvenu haljinu s današnjeg Wimbledona. Tres chic!'
Njezin dragi, bivši igrač kriketa Alex (30) također je bio zgodan u sakou i kravati u VIP loži terena.

Pippina majka Carole također se priključila paru na Wimbledonu, a na sebi je imala bijelu ljetnu haljinu sa svjetloružičastim i ljubičastim cvjetnim uzorkom.

Pippa, uz njezin već zaštitni znak – preplanuo ten – istakla je i kosu, uvivši je, što je inače omiljena frizura njezine sestre Kate.

Izvjesni Alexov rođak već prije je demantirao glasine o prekidu para.
Spekulacije o prekidu počele su za Pippina odmora u Madridu u svibnju ove godine, kada je uočena u druženju sa starom simpatijom i bivšim cimerom na Univerzitetu Edinburgh, Georgeom Percyjem.
Na vjenčanje stoljeća Pippa je došla bez pratnje, a potom je viđena kako čavrlja sa spomenutim Georgeom dok su skupa gledali tenis u Queen's Clubu u West Londonu, prije no što su otišli na večeru.
Vratili su se do Georgeove londonske kuće i, nakon zagrljaja za laku noć, Pippa je otišla doma malo poslije dva ujutro.

No, njihov kolega s faksa ne misli da između njih ima išta izuzev prijateljstva:

'Pippa i George su prijatelji i to je sve. Pippu ne privlači George jer zaljubljena je u Alexa. Alex je dečko kakvog samo zamisliti možete! Nevjerojatno je sladak, vjeran i obožava Pippu, ali dogovorili su se da svoju vezu drže u privatnosti, pa obično ne idu na špicu događanja.'
Od ostalih celebova danas su na tenisu viđeni i urednica Voguea, Anna Wintour, inače bliska prijateljica Rogera Federera, te Amanda Holden.