ANTONIJA MANDIĆ:

'Muškarci kažu da više ne trebam mršavjeti'

29.06.2011 u 15:03

Bionic
Reading

Simpatična Antonija Mandić i dalje pazi na prehranu te redovito vježba, a rezultati su itekako vidljivi, pa na račun izgleda stalno prima komplimente

RTL-ova voditeljica Antonija Mandić zabljesnula je sinoć na promociji novog kozmetičkog branda u crnom seksi korzetu. Simpatična Antonija ljeto dočekuje još mršavija, za što je zaslužan zdrav način života koji njeguje već nekoliko mjeseci.


'Već mi je nekoliko ljudi reklo da sam ponovno smršavjela, ali skinula sam možda još dva kilograma. Dakle, nisam izgubila ništa drastično. Mislim da je to do korzeta koji vas stegne i smanji. Korzet mi je otkriće i toplo ga preporučujem svim ženama. Ma korzet je izašao iz raja', kaže nam voditeljica emisije Studio '45'.

Antonija i dalje prakticira zdrav način života – pazi na prehranu, a u teretanu odlazi tri puta tjedno. 'Ne jedem slatko i ugljikohidrate, ne večeram i pijem puno vode. Znam se katkada počastiti nekim finim namirnicama kad sam gladna. Primjerice, ako mi se jede sladoled – pojest ću ga, ali ga neću jesti svaki dan. To je zdrav način mršavljenja pa ne dolazi do jo-jo efekta', otkriva Antonija.

A na račun izgleda simpatične voditeljice, u posljednje vrijeme stiže puno pohvala: 'Muškarci hvale moj izgled, ali kažu mi da ne trebam više mršavjeti jer znate njih, oni vole putene žene poput Monice Bellucci. Ja sam zadovoljna svojim izgledom i mislim da sam taman. Možda skinem još koju kilicu, ali ništa previše.'