STRAST NA SETU

Shia LaBeouf priznao flert s Megan Fox

29.06.2011 u 11:13

Bionic
Reading

S velikog je platna u prva dva nastavka 'Transformera' zračila filmska kemija između Shije LaBeoufa i Megan Fox. Ne bi, stoga, trebalo čuditi što su mladi glumci i izvan ekrana bili u vezi

Shia LaBeouf, 25-godišnja zvijezda filmskog hita, priznao je časopisu Details kako se među filmskim partnerima razvije privlačnost.

'Kad ste na setu šest mjeseci s osobom koja vas po scenariju mora privući, a vi se morate svidjeti toj osobi, normalno je da se razvije odnos', rekao je u intervjuu. 'Nikad nisam razumio kako je u takvoj situaciji moguće odvojiti privatno od profesionalnog. Ali vrijeme koje sam proveo s Megan je bila samo naša stvar i mislim da se kemija može vidjeti na ekranu.'

Glumac je tumačio lik Samuela Witwickyja, s Mikaelom Banes koju je u prvim dvama nastavcima glumila Megan Fox. No novinarima nije otkrio nikakve pojedinosti njihove veze. Megan je, naime, u vrijeme te filmske veze bila u vezi s tadašnjim dečkom, sada suprugom Brianom Austinom Greenom. 'Ne znam, čovječe. Ne znam. Ne znam. Ne znam. Bilo je što je bilo', priznao je magazinu.

Megan je u trećem nastavku 'Transformera' zamijenjena modelom Rosie Huntington Whiteley, a redatelj Michael Bay nedavno je otkrio kako je na otkazu inzistirao producent filma Steven Spielberg, nakon što ga je Fox u jednom intervjuu usporedila s Hitlerom.

Shia, koji je sada u vezi sa stilisticom i studenticom Karolyn Pho, progovorio je i o bivšoj djevojci, britanskoj glumici Carey Mulligan. S njom se  upoznao na snimanju filma 'Wall Street 2', proveli su zajedno godinu dana prije no što prekinuli u listopadu prošle godine.

'Još je volim', rekao je Shia. 'Mislim da je ona j****o nevjerojatna osoba i glumica.'

Otkrio je i kako mu je izlazak s Hilary Duff bio vjerojatno jedan od najgorih koje je iskusio u životu.

Ima li kemije između Shije i Rosie u novom nastavku 'Transformera?