PREOBRAT?

Buduća žena Alberta od Monaka razmišlja o bijegu

29.06.2011 u 09:14

Bionic
Reading

Netom uoči vjenčanja s monegaškim princem Albertom, Charlene Wittstock razmišlja o povlačenju iz cijele priče? Vijest je odmah službeno porečena, s negodovanjem, iz Palače Grimaldi. Ali u samo nekoliko minuta obišla je svijet i internet, brzinom koju nitko u Monaku nije očekivao

Tu medijsku bombu izbacio je francuski tjednik L'Express, po kojemu je razlog u tome što je buduća prva dama otkrila Albertovog biološkog sina. Bio je u bijegu za Južnu Afriku, a zaustavila ga je policija na aerodromu.

Po navedenom tjedniku, buduća kneginja razmišljala je o bijegu kad se suočila s istinom saznavši za biološkog sina Alberta od Monaka koji je rođen iz veze s Nicole Coste, stjuardesom Air Francea, podrijetlom iz Toga. Dječaku, rođenome 2003. godine, ime je Alexandre. Mada, teško je za vjerovati kako Charlene nije imala baš nikakva saznanja o tome budući da ga je Albert 2005. priznao, o čemu su izvijestili i mediji. No činjenica je da je Charlene, koja je jučer u Parizu trebala isprobati vjenčanicu, otkazala sve službene i obiteljske obaveze.