Estrada ZORAN ŠPRAJC:

Supruga Lidija mi je bila najveća podrška

Urednik i voditelj središnjeg Dnevnika na HRT-u, Zoran Šprajc, koji je nedavno dobio službenu ispriku na sudu zbog lažnih napisa o preljubu, otkrio je da mu je tijekom cijelog tog teškog perioda najveća podrška bila upravo supruga Lidija

'Supruga nije bila jedina, ali sigurno je bila najveća podrška. Prijatelji koji ne poznaju televizijske i neke druge interesne odnose oko mene bili su skeptični, a dio kolega zdušno je sudjelovao u stvaranju te laži. No bilo je onih kojima je bilo jasno o čemu je i kakvim motivima riječ i oni su, uz Lidiju, bili dragocjen glas zdravog razuma', otkrio je Zoran Šprajc u intervjuu za Story.

Nakon što su se pojavili napisi o njegovom navodnom preljubu, za urednika i voditelja Dnevnika Zorana Šprajca započeo je mučno razdoblje. Premda je takve navode oštro demantirao, ostali su gorak okus i uvjerenje da će mu bilo koje sljedeće istupanje u medijima biti nastavak te agonije. No u intervjuu za Story Zoran Šprajc otkrio je da mu je tijekom tog razdoblja najveća potpora bila upravo supruga Lidija, s kojom je u braku punih trinaest godina, te da je nedavno dobio djelomičnu zadovoljštinu u obliku službene isprike na sudu zbog lažnih napisa o preljubu.

'Završilo je sudskim zapisnikom u kojem su se novinarka i tadašnja glavna urednica meni, mojoj obitelji i kolegici Kiseljak ispričale zbog, citiram, napisanih neistina. Dakle, priznale su da su napisale i objavile laž', otkrio je Šprajc u intervjuu za Story.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više