POZNATI U TOPLIJIM KRAJEVIMA

Vesna Jelić i Ćorluka bili na otvaranju Papaye

25.06.2011 u 20:34

Bionic
Reading

Službeno je otvoren i ljetni klub Papaya u Novalji. U prvih nekoliko sati u klubu su se okupile i plesale i svjetske zvijezde poput nogometaša Totenhama Vedran Ćorluka te igrača Manchester Cityja

Na otvaranju ljetnog kluba Papaya na Pagu bili su Vesna Jelić,Mario Balotelli, Dejan Lovren, Igor Oppenheim, Vedran Ćorluka, Neven Ciganović, Nenad Kljajić, te mnogi drugi.

Novaljska Papaya svojim je službenim otvorenjem započela sezonu snova 2011. Svjetske nogometne zvijezde Vedran Ćorluka i Dejan Lovren, i talijanski nogometni reprezentativac Mario Balotelli s djevojkom Raffaellom Fico zapalili su plesni podij.

'Prije nekoliko mjeseci bio sam na predstavljanju Papaye u Londonu. Danas sam ovdje i oduševljen sam ovime što vidim. Klub je prekrasan, odlična je glazba, jedan od najboljih klubova svijeta. Definitivno ću svima u Londonu preporučiti da posjete plažu Zrće', izjavio je nogometaš Vedran Ćorluka.

Do ranih jutarnjih sati u Papayi su se odlično proveli i direktor INGRA Grupe Igor Oppenheim, odbojkašica Vesna Jelić, rukometni trener Nenad Kljajić, modni znalac Neven Ciganović, manekenka Adrijana Dejanović i brojni drugi gosti.

Već ove nedjelje u Papayi nas očekuje prvi ovoljetni festival GET EXITed koji je zajednički projekt tima EXIT i kluba Papaya, a radi na regionalnom zbližavanju mladih te internacionalnoj promociji regije i poboljšanju turističke ponude.

Get EXITed u Papayi u nedjelju, 26. lipnja otvara čuveni Funkermen. Talent Funkermana brzinski dokazuje da ljubav prema glazbi čini da granice nestanu. DJ i producent Funkerman pozitivno je opsjednut stvaranjem top numera, i to zajedno s Rafom i Fedde Le Grandom s kojima vodi izdavačku kuću Flamingo Recordings.

Zahvaljujući nastupima u nizozemskom klubu The Spock, Funkerman se probija na glazbeno DJ tržište i polako počinje osvajati sve više publike širom svijeta. U posljednje četiri godine Funkerman i Flamingo Recordings stoje iza mnogobrojnih hitova kao što su: 'Put Your Hands Up For Detroit', 'The Creeps', 'Speed Up' i ljetne himne '3 Minutes To Explain'. Samo u posljednjih nekoliko godina Funkerman je nastupao na mnogobrojnim muzičkim događajima i festivalima - Mystery Land, Love Parade, Creamfields, Extrema Outdoor, Ministry of Sound London, Space na Ibizi te već tradicionalno i u Papayi.

Program i sadržaj kluba prepoznali su i brojni svjetski mediji koji su prisustvovali na nedavnom predstavljanju Papaye u Londonu, a posljednjih su godina o Papayi izvještavali i britanski BBC, američki CNN, MTV, Dj Mag, Daily Star, The Sun, Wizzair magazin, Music News, Travel Chanell, Guardian, MTV i brojni drugi svjetski i regionalni mediji. Preko 30 turističkih agencija iz cijelog svijeta s kojima Papaya i Novalja surađuju najavljuju spektakularne brojke posjeta tijekom čitave sezone. Samo za festivale Get EXITed i HIDEOUT najavljeno je više od 7.000 britanskih turista.

Više o svemu možete saznati na službenoj internetskoj stranici kluba Papaya