KLADIONICA OTVORENA

Hoće li Pippa zavesti princa Harryja?

24.06.2011 u 11:39

Bionic
Reading

Gotovo da je otvorena medijska kladionica hoće li princ Harry i Pippa Middleton postati par

Britansko izdanje časopisa Grazia piše da su se Harry i Pippa susreli nekoliko puta nakon kraljevskog vjenčanja u travnju te da već jedno za drugo imaju nadimke.

Middleton, navodno, zove Harryja Kapetan, po činu koji on nosi u britanskoj vojsci, a Harry Pippu zove Commando, referirajući na glasine da Pippa na vjenčanju nije nosila donje rublje. Harry je, navodno, čak završio svoj svadbeni govor kao kum princu Williamu riječima: 'Pippa, nazovi me.'

Upućeni u kraljevske veze, pak, ističu da su Pippa i Harry samo prijatelji koji pomažu jedno drugom nakon raskida veza. Pippa je nedavno prekinula vezu s dugogodišnjim dečkom Alexom Loudonom, a Harryjeva veza s dugogodišnjom djevojkom Chelseom Davy navodno je u lošoj fazi.

'Stalno se čuju telefonom, a susreli su se najmanje pet puta od vjenčanja. Jednom su čak pili čaj u njegovom stanu u Clarence Houseu. Ona misli da on ima sjajan smisao za humor', kaže izvor kojeg citira stranica Celebitchy.com: 'On je tek nedavno izašao iz veze, a istodobno pokušava razveseliti Pippu.'

Već se razmatraju potencijalni scenariji: Harry i Chelsea će još nekoliko puta ponovno prohodati pa prekinuti. Harryja će sve više upoznavati s mladim damama prikladnim za kraljevsku obitelj. Harry će koketirati, šarmirati, mnoge i zavesti, ali nijedna neće još nekoliko godina ući u kraljevsku obitelj. Oženit će se kad on bude spreman.