LJUBAVNA ZAVRZLAMA

Cheryl Cole vraća se bivšem suprugu Ashleyju Coleu?

22.06.2011 u 14:01

Bionic
Reading

Nakon turbulentne veze nogometaš Ashley Cole možda ponovo kreće u osvajanje pjevačice Cheryl Cole uoči njenog dvadeset i osmog rođendana

Ako je vjerovati prijateljima planetarno popularnog (bivšeg) para, Cheryl i Ashley Cole spremni su na još jedan pokušaj. Naime, nogometaš je odlučio iznenaditi pjevačicu i to uoči njenog dvadeset i osmog rođendana, 30. lipnja.

'Cheryl je emocionalno iscrpljena do te mjere da će zasigurno opet popustiti i vratiti se Ashleyju. To nije dobro za nju, sva obitelj i prijatelji su protiv te veze', izjavili su prijatelji britanske pjevačice.

Naime, dok su bili u braku, nogometaš je bio u središtu brojnih afera, a Cheryl je bila voljna praštati sve dok joj menadžer Will.i.am nije napomenuo da njen privatni život itekako utječe na glazbenu karijeru, koja je, naročito tada, bila u usponu.

Cheryl je nakon razvoda od nogometaša bila u vezi s Derekom Houghom s kojim je prekinula prošlog mjeseca. Je li moguće da je Ashley Cole tempirao svoj pokušaj da je vrati nazad? Trenutačno se 30-godišnji igrač Chelseaja odmara u Los Angelesu gdje mu je na ruci uočen stari vjenčani prsten.

Kako će se razvijati situacija između Coleovih, znat će se uskoro, ali nakon što je Cheryl nedavno izjavila da će uvijek voljeti Ashleyja i da će on uvijek biti dio nje, vjerojatno je da su izvori pjevačice u pravu.