Estrada TATUM O'NEAL

Vlastiti otac mi se nabacivao na pogrebu Farrah Fawcett

'Moj se otac ne sjeća kako ja izgledam. On vidi plavu kosu, crnu haljinu i za njega je to samo žena kojoj se mora upucavati. Nije znao da sam to ja pa mi je prišao, a ja sam ga morala podsjetiti da sam njegova kći – ispričala je glumica Tatum O'Neal

Glumica je  otkrila da joj se njezin otac Ryan O'Neal, s kojim od djetinjstva ima nestabilan odnos, nabacivao na pogrebu svoje dugogodišnje partnerice Farrah Fawcett prije dvije godine. To nije bio prvi put da se glumac nabacivao vlastitoj kćeri.

'Moj se otac ne sjeća kako ja izgledam. On vidi plavu kosu, crnu haljinu i za njega je to samo žena kojoj se mora upucavati. Nije znao da sam to ja pa mi je prišao, a ja sam ga morala podsjetiti da ima 70 godina i da sam ja njegova kći. To je drugi put da mi se nabacivao. On živi u drugom svijetu', ispričala je 47-godišnja glumica.

Otac i kći pokušali su se ponovno povezati u reality showu 'Ryan and Tatum: The O'Neals', ali Tatum kaže da emisija nije polučila željeli efekt.

'Mislila sam da će mi biti zabavno opet raditi s tatom. Mislila sam da će se u jednom trenutku osvijestiti i reći 'Zaista mi je žao, Tatum. Nisi trebala imati život kakav si imala i ja ću preuzeti odgovornost za to', ali to se nije dogodilo', kaže Tatum O'Neal.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više