MUKE PO HEROINU

Steven Tyler dileru preoteo ženu da bi ga kaznio

14.06.2011 u 19:06

Bionic
Reading

Cilj sve češćih ispovijesti pjevača grupe Aerosmih u medijima je promocija opsežne autobiografije koja bi se ovih dana trebala naći na policama

Pjevač glupe Aerosmith Steven Tyler priznao je zašto se davnih godina vjenčao s glumicom i manekenkom Sirindom Fox. Upleo se u njezin brak s dilerom Davidom Johansenom i preoteo mu suprugu kako bi ga kaznio jer je prodavao heroin gitaristu iz njegova benda. Brak iz osvete opstao je deset godina, a rastali su se jer je Sirinda izgubila povjerenje u njega.

'Ni jedna žena s kojom sam bio u vezi nije mi vjerovala', požalio se Tyler.

Na upit je li problem u njemu kad žene tako brzo bježe od njega kao od vraga, lucidni se Tyler smije: 'Nije riječ samo o Sirindi, nego o svima. Nekad sam bio dečko s imidžom ludog rokera. Bio sam na vrhu, lud i zločest. Moj je um katkad nastran, ali kad je riječ o seksu, tu sam prilično čist', priznaje pjevač.

Dakako, cilj je njegovih sve češćih ispovijesti u medijima promocija opsežne autobiografije koja bi se ovih dana trebala naći na policama. U njoj glazbenik iskreno progovara o djetinjstvu u kojemu su ga klinci u susjedstvu i u školi nemilosrdno zlostavljali, o drogi i alkoholu koje su konzumirali u izobilju, ali i mržnji koju je u trenucima predoziranosti osjećao prema dilerima. Da bi zagrijao javnost, otkrio je i druge detalje svog kaotičnog života; sve o seksu i rock and rollu.