KRATKI ODMOR U ROVINJU

Borna Rajić postaje modna dizajnerica

13.06.2011 u 06:45

Bionic
Reading

Bivša supruga Luke Rajića doputovala je u Rovinj jer planira modnu suradnju s Michal Negrin i Ljubicom Kalačić, a revije je gledala sa suprugom, Izraelcem Ronom Haleom

Na otvorenju 'multibrand' trgovine Divin u Rovinju pojavila se jedna od najbogatijih Hrvatica, Borna Rajić koja je iz Pariza u kojem inače živi doputovala sa sinčićem i suprugom Izraelcem Ronom Haleom. 'Baš sam ponosna što sam dio poslovne suradnje Michal Negrin i Ljubice Kalačić', rekla je Borna (41) za Večernji list.

Atraktivna Borna od poduzetnika Luke Rajića razvela se 2006, a danas sa svojim novim partnerom i četvero djece živi u glavnom gradu Francuske gdje uskoro planira pokrenuti vlastiti modni biznis.

Za Večernji list je otkrila da se bacila u dizajnerske vode, ali nije željela govoriti detalje o kolekciji koju namjerava kreirati za Divine.

'Bit će to proljetno-ljetna kolekcija puna bermuda, minica, topića', najavila je. A eklektički stilski miks koji je odabrala za svoj blistavi izgled – s modelima Valentina, Stelle McCartney, Diora, Lanvina i drugih - nastavit će i u svojim kreacijama.