U SAMO ŠEST MJESECI

Davor Dretar Drele smršavio 25 kilograma

13.06.2011 u 09:55

Bionic
Reading

Korpulentnog voditelja Narodnog radija Davora Dretara Dreleta sada će puno manje ljudi, kao što su to činili dosad, zvati Trbo ili Debeli jer je uspio smršavjeti čak 25 kilograma

Voditelju je za taj podvig trebalo šest mjeseci, sada ima 100 kg, a najponosnija na njega je supruga Michelle:

'Odluku da smršavim donio sam sam', započeo je Drele i nastavio: 'Na to me, naravno, ponukala želja za zdravljem, ali kao poticaj ne smijem prešutjeti i želju za superiornim izgledom koja se kod muškaraca, pa tako i kod mene, javlja pri proživljavanju krize srednjih godina', našalio se uvijek raspoloženi 44-godišnjak.

Kilogrami se nisu istopili preko noći. Proces Dreletova mršavljenja traje već šest mjeseci, a na putu topljenja viška kilograma nije mu bilo nimalo lako.

'Započeo sam gladovanjem. No razdoblja uspješnog gladovanja kod mene su trajala kratko, pa bih u trenutku kada bih pregladnio trpao u sebe sve na što bih naišao. Dakle, nije išlo. Ponavljalo mi se ono što se događalo i u mojim prijašnjim pokušajima mršavljenja, smršavio bih dva, a dobio natrag tri kilograma', otkrio je voditelj.

U tim mučnim trenucima shvatio je da se mora držati nekog plana i programa i pronašao je za sebe uspješan recept kojega se još uvijek drži i nastavlja mršavjeti.

'Počeo sam piti Ella čaj, a redovitost u ispijanju koju on zahtijeva prisilila me da počnem korigirati i ono što jedem i koliko jedem, i to funkcionira. Imao sam 125 kg, a sada se mogu pohvaliti da se lagano približavam opet dvoznamenkastoj težini! Pa 90 kg sam zadnji put imao prije dvadeset godina', kazao je.

Supruga Michelle oduševljena je njegovim postignućem, no porasli su joj apetiti pa je na njega stavila još jednu obvezu.

'Supruga me sada tjera da uz mršavljenje i vježbam jer se želi pred drugim ženama na plaži bahatiti mojim pločicama', vrckasto je rekao i dodao: 'Čudi me što ne zna da ja pločice imam cijelo vrijeme, samo što su neko vrijeme bile malo skrivene!'

Pred voditeljem je sada, osim održavanja postojeće težine, i naporan radni raspored, što i nije tako loše jer i time se troše kalorije.

'Do kraja srpnja sam zauzet, a kolovoz bih mogao iskoristiti za odmor. Supruga je direktorica obiteljske turističke zajednice i bira destinaciju, a meni ispostavlja troškovnik. Bili smo u Turskoj, Tunisu, Dominikanskoj Republici... A ove godine nadam se Hrvatskoj jer ljetovanja kod nas najviše volim', kazao je tata kćeri Natali i sina Kristijana.