Estrada ANA VILENICA:

Istina je, u vezi sam i lijepo nam je

Kao velika zaljubljenica u rekreacijsko trčanje, glumica Ana Vilenica u nedjelju je podržala akciju 'Volim trčanje' na savskom nasipu. No tenisice nije obula niti je potrčala, pravdajući se da joj je prevruće jer trči samo predvečer

'Obožavam trčanje. Pokušala sam ići u teretanu, ali ondje mi je sve nekako klaustrofobično i metalno, pa sam brzo odustala', priča simpatična Riječanka. Kao malu, tata ju je upisao na atletiku, od koje je odustala nakon četiri godine treniranja.

'Tek kada sam odustala od atletike, uhvatila me želja za trčanjem, pa sam na igralištu u Rijeci znala kao luda Mara trčati samo u krug', prisjetila se Ana. Za dobro raspoloženje i široki osmijeh koji ne skida s lica odnedavno je zaslužna i ljubav s Edijem Mužinom, koju nam je Ana i potvrdila.

'Istina je, u vezi smo i jako nam je lijepo, ali on nije javna osoba i ne želim ga izlagati pritisku medija', kaže glumica. Dio ljeta provest će radno na Splitskom ljetu, gdje glumi u predstavi 'Hekuba'. Kolovoz će biti posvećen novom dečku i obitelji.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više