Estrada IVANA ERGIĆ:

Nisam samo manekenka, sad sam i akademska građanka!

Zlim jezicima koji kažu da ljepota i mudrost ne idu skupa, bivša Miss Hrvatske Ivana Ergić ovih se dana nasmijala u brk, pokazavši upravo suprotno. Nakon što je među ljepotice, modele i manekenke uvela novi trend i kratku kosu podigla do razine divljenja, u 24. godini u ruke je primila diplomu Veleučilišta Vern. S obzirom na to da već godinama 'boravi' u modnom svijetu, i novi je uspjeh povezala upravo s njim

'Moj završni rad na studiju Ekonomije poduzetništva bio je poslovni plan, odnosno projekt pokretanja tvrtke za proizvodnju dizajnerskih kožnatih torbi', kazala je Ivana, koja je nakon napisanog i obranjenog diplomskog rada stekla titulu stručne prvostupnice, baccalaureate ekonomije poduzetništva.

Iako će mnogi pomisliti da će se Ivana odmah baciti u poduzetničke vode, a nove patente usmjeriti na piste i tjedne mode, mlada Vodičanka krenut će u potpuno drugom smjeru. Od manekenskih staza ne planira se još oprostiti, a lijepu glavu još će neko vrijeme držati iznad knjige.

'Zasad još ne mislim raditi u struci, jer sam odmah upisala postdiplomski specijalistički studij poduzetničkog menadžmenta, također na Vernu. Pa me za dvije godine očekuju još jedan diplomski i još jedna promocija', ambiciozna je Ergić.

'Veliku diplomu' nakon pet godina fakulteta, kao i ovu, proslavit će prije svega svečanom promocijom, u društvu kolega s kojima se znojila u klupi, a potom se uputiti na privatnu proslavu s puno plesa, glazbe i užitaka.

'Svečana promocija odvijala se u KD Vatroslava Lisinskog, a bodrili su me roditelji i sestra. Nakon protokolarnog dijela s njima sam proslavila uz ručak, a prijateljicama sam se posvetila sljedećeg dana i odvela ih na večeru', rekla je ekonomistica i manekenka. Diplomu je 'zalila' i brojnim darovima, među kojima se našao i novi mobitel.

'Moram priznati da mi je to bio najdraži dar', iskreno će Ivana Ergić.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više