Estrada RENATA SOPEK:

Nemam pojma o tužbi Cibone za neplaćanje najma

Poznatu voditeljicu koja u sklopu Cibone već pet godina vodi svoj fitnes studio direktor istoimenog košarkaškog kluba Zdenko Antunović optužuje kako je jedina od najmoprimaca koja u spomenutom razdoblju još ništa nije platila za najam prostora te da je cijela stvar odavno na sudu

'Ne znam o čemu se radi, budući da se ne bavim papirologijom vezanom za Cibonu, ali sigurno bih znala da sam na sudu. To je, valjda, neka dezinformacija', pomalo zatečena pitanjem vezanom uz neugodnu temu na lifestyle događanju bila je Renata Sopek.

No našem novinaru to je naglasio spomenuti direktor Cibone, Zdenko Antunović, tijekom razgovora o problemu višegodišnjeg neplaćanja najma lokala u sklopu kompleksa koji se smatra jednim od glavnih razloga što se Klub doveo do debelog minusa i, praktički, financijskog kolapsa. U spašavanje Cibone prošle se jeseni uključio i gradonačelnik Milan Bandić, kojemu je istodobno kad i novinarima predano revizijsko izvješće o stanju duga koji je tada iznosio oko 60 milijuna kuna, koliko je otprilike i vrijednost njihove imovine.

U istragu poslovanja šefova Vukova s Tuškanca, po kojima je Zagreb u ne tako davnoj prošlosti bio prepoznatljiv, uključili su se i DORH i USKOK, ali već i po prethodnom revizijskom izvješću jasno je kako bi pravilnijim gospodarenjem, što bi uključivalo definiranje jasnih kriterija za određivanje cijene zakupa prostora, klub uprihodio znatno više od najamnina.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više