NEODOLJIVA PLAVUŠA

Razoružavajući seksipil Mirne Maras

09.06.2011 u 20:58

Bionic
Reading

Promocija sportske linije satova Casio G-Shock kakve nose svjetske zvijezde poput Kanyea Westa, Ushera i Justina Biebera primamila je brojne domaće celebove poput Renate Sopek, Antonije Stupar, Mirne Mars, Amara Bukvića, Marija Mlinarića i brojnih drugih

Voditeljice s RTl televizije bile su pravi mamac za suprotni spol, a zgodna mama Mirna Maras zračila je seksipilom i jednostavnoj bijeloj majici i dugim tamnim hlačama.

Na promociju nove linije satova Casio voditeljice su došle u casual izdanju, a Renata Sopek ovom je prilikom otrkila da je velika ljubiteljica satova.

'Nosim i obožavam satove i imam ih jako puno i doista mi služe svrsi jer, kad ovisi samo o meni, nikad ne kasnim. Imam ih od sportskih do finih elegantnih, a ovaj mi se sviđa jer je zaista kompaktan, otkačen, pravi komad od sata', rekla je Sopek.

Dok Renata Sopek gomila satove, njezina kolegica Antonija Stupar priznaje da ima tek jedan. 'Imam samo jedan fini sat koji je zbilja samo za svečane prigode, pa ću sad odabrati nešto za svakodnevnu upotrebu. Tim više što mi se sviđaju uniseks satovi koji, osim toga, idu na sve', rekla je Stupar.

Glumac Amar Bukvić kaže da voli decentne satove koji nisu nakinđureni, dok Mario Valentić priznaje da mu ih obično bira supruga Mirna budući da su satovi za njega isključivo modni detalj, a za točno vrijeme gleda na mobitel.