PARIŠKA IDILA

Novi život lijepe Jelene Orešković

09.06.2011 u 09:44

Bionic
Reading

Jelena Orešković raduje se rođenju svoje prve bebe, a dok iščekuje njezin dolazak, uživa u svom novom pariškom stanu

Bivša hrvatska manekenka Jelena Orešković posljednje tjedne prve trudnoće provodi u svom novom pariškom domu. Dolazak bebe na svijet s njom veselo iščekuje i njezin zaručnik, 46-godišnji Hermidas Atabeyki, pariški dizajner iranskog podrijetla. Lijepa Jelena u svoga Dasa, kako ga zove od milja, zaljubila se na prvi pogled prije godinu dana.


'Lani u proljeće odlučila sam posjetiti prijateljicu koja živi u Parizu. Kako je imala neki neodgodiv posao, po mene je na aerodrom poslala Dasa. Već na prvi pogled shvatila sam da je pristojan, uglađen, pametan i vrlo ugodan muškarac. Dovezao me do hotela i ostavio, ali ponovno smo se našli istu večer u društvu. Bilo nas je puno, ali najviše sam s njim razgovarala', otkrila je 32-godišnja Jelena, koja je odmah shvatila da ju je osvojio smiren i ozbiljan muškarac, za Gloriju.

Bivša manekena smatra da je njihovoj vezi presudio pravi tajming: 'Sreli smo se u pravo vrijeme. Oduvijek sam voljela zrelije muškarce, a što se tiče religije, ni tu nemamo problema: Das je ateist, a ja sam agnostik. Iako razgovaramo na engleskom, trudim se što prije naučiti francuski, da s bebicom mogu razgovarati na tom jeziku.'

U Pariz se preselila prije dva mjeseca kako bi se ona i Hermidas zajednički pripremili za dolazak njihova prvog djeteta. O vjenčanju, kaže, trenutačno ne razmišljaju, ali i to će doći na red nakon rođenja djeteta. Jelena otkriva da bi voljela imati svadbu u Provansi, a Hermidas je skloniji Dalmaciji u koju se zaljubio zbog glazbe Olivera Dragojevića.