ELISABETTA CANALIS:

'S Clooneyem nikad nije dosadno'

09.06.2011 u 08:23

Bionic
Reading

Buduća gospođa George Clooney? U novom intervjuu za talijanski časopis Chi, Elisabetta Canalis otvara progovara o svojoj vezi s najslavnijim (i najzgodnijim) neženjom na svijetu

'Jako sam sretna – zahvaljujući mom muškarcu, moja se bajka nastavlja', kaže 32-godišnja djevojka Georgea Clooneyja

'Mi smo par kojem nikada nije dosadno', dodala je Talijanka koja je s Clooneyjem u vezi dvije godine.
'Kad god vidim svoju sliku u časopisu, znam o čemu se piše. Ili pišu da cijele dane provodim samo pripremajući partyje, ili odlučno zaključuju da me moj dečko nikada neće oženiti ili da prekidamo', kaže.

'George nije dao intervjuu o privatnom životu od 1999. i sve što pročitate je prekrajanje starog materijala.'

Znači li to onda da Canalis nije odustala od nade da se uda za najpoznatijeg neženju na svijetu? 'Čvrsto vjerujem u brak i znam da ću u budućnosti biti u braku, ali za sada sam sretna ovako', kaže ona. 'Ne trebam ništa što bi potvrdilo moju sreću.' Majčinski instinkt je još nije pogodio, ali ističe da ju je majka savjetovala da će, kad se to goditi, biti kao udar munje.

Elisabetta je ovaj intervju dala u Cannesu proteklog mjeseca kad se iznenada za vrijeme filmskog festivala pojavila na luksuznoj jahti Roberta Cavallija i pozirala za paparazze u bikiniju, večernjoj haljini, dok se šminka, što god su htjeli. Malo čudno, jer Clooney baš ne voli kad njegove djevojke u novinama pričaju o njemu.

Intervju je pokazao da Eli zasada igra pametno: pravi se kao da joj zasad nije stalo do braka, ali da bi to pitanje mogla potegnuti jednog dana. A kad taj trenutak dođe, Clooney će joj vjerojatno dati nogu. Taj tip jednostavno ne voli kad mu dame postavljaju ultimatume.
A komentar da su par kojem nikad nije dosadno? Bez komentara.