Estrada DEČKI IZ CONNECTA:

Odsad mi štitimo Jelenu Rozgu

Nakon što su se dečki iz grupe Connect odlučili za neobičnu suradnju te s Jelenom Rozgom snimili duet, pjesma 'Dalmatinka' postala je pravi hit na YouTubeu te sa 100.000 pregleda postala deveti najgledaniji videoklip na svijetu

Pjesma 'Dalmatinka' u kojoj dečki iz Zaprešića izražavaju želju za otkrivanjem 'kako se ljubi Dalmatinka', a lijepa Jelena im uzvraća kako 'to ipak neće saznat' nikad' najavljuje najnoviji album grupe Connect '3jumf', a dečki iz Connecta kažu kako im se Jelena učinila najboljim izborom za ovu pjesmu.

Negativnih komentara na pjesmu nije bilo puno, a dečki otkrivaju: 'Nitko nam nije rekao ni riječ, tko će se usuditi? Bilo je nebitnih komentarčića na internetu, ali drago mi je da je Jelena to prihvatila; kako su samo pljuvali po njoj nakon Porina, to je stvarno bilo vrijedno prijezira. Sada smo nas četvorica ovdje njena zaštita pa da vidimo tko će se usuditi reć' nešto negativno. Uostalom brojke sve jasno govore. One nikad ne lažu', otkrivaju dečki iz Connecta u intervjuu u Starsu.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više