NOVI VRUĆI PAR

DiCaprio i Blake Lively provodili se u Disneylandu

08.06.2011 u 09:35

Bionic
Reading

Nakon ultraluksuznog i megaromantičnog provoda na francuskoj rivijeri Blake Lively i Leonardo DiCaprio zabavili su se u Disneylandu. DiCaprio je, kažu upućeni, u novu djevojku zaljubljen do ušiju

Na izlet u Disneyland par se uputio odmah nakon dodjele MTV Movie Awards na kojoj je Blake Lively nastupila kao prezenterica. Lively ta večer nije bila pretjerano ugodna jer je morala podnijeti komentare svoje starije kolegice Reese Witherspon koja se referirala na gole fotografije Blake Lively koje su proteklog tjedna procurile na internet.

Lively se hrabro držala vjerojatno znajući da je čeka dobar provod s novim slavnim i bogatim dečkom. Iako je bila tema večeri, zvijezda serije 'Gossip Girl' te se noći s Leonardom DiCapriom i prijateljicama uputila u kalifornijski park. Časopis US Weekly tvrdi kako su novi holivuski par i njihova pratnja u Disneylandu bili već oko 11 sati navečer uživajući u VIP vožnji na toboganima s temom 'Ratova zvijezda'.

Blake je nosila pletenu vestu i šešir kojim je prikrivala lice, a DiCaprio je bio u trapericama, vjetrovki i sa šeširom. Vesela ekipa, kažu svjedoci, dobro se zabavila, a nakon toga su viđeni kako odlaze u hotel.

Prošlog tjedna Lively i DiCaprio su primijećeni u Veneciji, nakon luksuznog provoda u Monte Carlu Saint-Paul de Venceu i drugim mjestima na francuskoj rivijeri. DiCaprio je, kažu izvori, zaljubljen od ušiju te tvrde da se nikada prije nije ovako izlagao javnim izlascima s novom djevojkom, a tabloidi spekuliraju kojim je to tajnim ženskim sastojkom mlada glumica uspjela zavesti DiCaprija.