ZORAN MAMIĆ:

'Razvod doživljavam kao najveći životni poraz'

07.06.2011 u 09:54

Bionic
Reading

O razlozima razvoda braka, svom statusu poželjnog samca i plejboja, ali i kontroverzama oko njegova brata Zdravka Mamića, sportski direktor Dinama progovorio je u intervjuu

U razgovoru za Aktual sportski direktor Dinama Zoran Mamić prvi put je progovorio o razvodu, ali i o odnosu s bratom Zdravkom, koji je stekao notornu reputaciju u odnosu s medijima.

'Moj razvod je moj najveći životni poraz. To da mi se raspala obitelj se ne može mjeriti ni s jednim drugim gubitkom izuzev smrti mog oca.Najviše od svega i zbog moje djece i cijele obitelji, volio bih da moja bivša supruga Vanja shvati, iako to sad možda više i nije važno, da se nismo rastali zbog preljuba. Ni mojeg, ali ni njezinog. Preljub je bio posljedica našeg braka, a ne ono što nas je razdvojilo. Ne mogu ništa loše reći o Vanji, ali za nju je ovo sve također jako stresna situacija i sigurno je sve ovo doživjela kao i ja.

Ona je pogubila konce u jednom trenutku jer je trebalo proći vrijeme dok si je organizirala život. Vanja je po temperamentu puno eksplozivnija od mene i kad imamo problem čije rješenje njoj možda ne odgovara, krene u raspravu, a ja nisam tip koji se svađa i raspravlja pa joj poklopim slušalicu. Nazovem je kasnije kad se ohladi i to je možda jedina stvar u kojoj imamo trzavicu', otkrio je Mamić za Aktual i objasnio kako se osjeća kad ga mnogi doživljaju kao plejboja.

'Kažu da sam ugodne vanjštine i ja bih bio lud kad ne bih rekao da sam svjestan svoje pozicije, od toga što radim, do toga da sam brat Zdravka Mamića, da si mogu priuštiti sve što želim. Dobra sam prilika, no od svega što se pisalo s kim sam u vezi, da je trećina toga istina, ja stvarno ne znam kako bih uspio sve to opslužiti', kaže sportski direktor Dinama te priznaje da u budućnosti ne bi imao ništa protiv novog braka