Estrada MAJA ŠUPUT:

Htjela bih jednog dana roditi sina!

Pjevačica Maja Šuput i nakon godinu i pol dana veze s Mariom Kovačićem, vlasnikom lounge bara i restorana Hemingway, još uvijek je sretno zaljubljena. Nedavno je rekla da se već osjeća kao udana žena, a sad je priznala da bi jednog dana voljela roditi sina

Premda Maja Šuput i Mario Kovačić još nisu ozakonili svoju vezu, pjevačica razmišlja o majčinstvu. Za 'In Magazin' je tako izjavila da bi jednog dana, kad se odluči za majčinstvo, voljela roditi sina. Rekla je da želi imati dječaka kako bi čuvao i branio mamu te da jedva čeka da ga primi u ruke, kupi mu hrpa igračaka i da se igraju.

Da je ljubav pronašla u vezi s Mariom Kovačićem, pjevačica to niti u jednom trenutku ne skriva, no još uvijek ne odustaje od svoje karijere koja joj je i dalje vrlo bitna.

'Umor, milijun pijanih ljudi koji pušu u tebe, svi se žele slikati i upoznati s tobom. Sve je to divno dok se ne nađe neka budala koja pretjera. Jednom mi je netko ukrao cipele, neki fetišist', prenose 24sata Majin komentar o pjevanju na svadbama.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više