IVAN ŠARIĆ:

'Za seks uvijek nađem vremena'

03.06.2011 u 09:34

Bionic
Reading

Voditelj šoua 'Hrvatska traži zvijezdu' i stand up komičar otkriva da je lijenčina sklona ovisnostima, ima li vremena za seks i kako stoji s avanturama na jednu noć, ali i brakom

Bilo kuda, mladi 26-godišnji Zadranin Ivan Šarić svuda. Tako bi se mogao opisati stupanj trenutačne popularnosti voditelja šoua 'Hrvatska traži zvijezdu', koji osim tog angažmana radi i na radiju, a krije se i iza megapopularne crne ovce Gregora koja reklamira jednu telekomunikacijsku tvrtku.

No njemu najdraži posao je onaj stand up komičara, kojim lagano, ali sigurno osvaja i London. No njegova domaća, zadarska publika donedavno mu je ledila krv u žilama kad bi pomislio da je mora nasmijati.

'Publike su kao žene, nijedna ne želi pristati da je laka i svaka misli – ako nas nasmiješ, uspjet ćeš svugdje – i uvijek moraš naći put do njenog srca. Ali zadarske me bilo posebno strah! Strah više i od četiri Londona! Ali na kraju je prvi nastup u mojem gradu prošao odlično', kaže Šarić. Želja mu je napuniti Dvoranu Krešimira Ćosića, ali dotad, kaže, mora pojesti još puno žganaca, no za jednonoćnu avanturu uvijek nađe vremena:

'Nisam od onih koji si kažu - sada moram naći curu. Naići će. Ali za seks se nađe vremena', tvrdi te objašnjava kakva bi trebala biti njegova idealna djevojka:

'Da je najnormalnija, nearogantna, pametna, ambiciozna i sve što ja nisam. Moja idealna djevojka je ona s kojom možeš popiti pivo u parku i nakon toga otići na gala večeru. Ali i da kuhamo skupa i idemo u kazalište. A još da je fizički nalik Evi Mendes ili Denise Richards s pogledom divljakuše. Neki su se moji prijatelji oženili iz krivih razloga, da bi popravili vezu, a ne da bi je doveli na novu razinu. To ne opravdavam i neće mi se dogoditi. Brak je situacija u kojoj kažeš pred svima - ja bih samo tebe - i druga strana potvrdi to isto, a svećenik će na to - dobro, ali ako nađeš nekog drugog, on će ti uzeti pola imovine. Vidim se u braku kad se za to stvore uvjeti.'