Estrada OPET ŠOKIRA

Rihanna plaši roditelje, djecu i nasilnike

  • Autor: tportal.hr
  • 2.6.2011 15:17:52
  • 2.6.2011 14:49:30

U novom spotu Rihanna hladnokrvno ubija muškarca koji ju je seksualno maltretirao

Rihannin novi spot za pjesmu Man Down je naišao na mnoge osude već dan nakon što je objavljen. Američka javnost zabrinuta je jer Rihanna u spotu eksplicitno ubija seksualnog nasilnika.

Javnost je zgrožena jer je u spotu prikazano isplanirano hladnokrvno ubojstvo. Vijeće roditelja Amerike tvrdi da se nikad ne bi prikazao spot Chrisa Browna u kojem on ubija ženu. 'Svijet bi to zaustavio', izjavilo je vijeće, razočarano porukom koju šalje Rihanna jer potiče žene na nasilje.

U tekstu pjesme Rihanna pjeva: 'Mama, upravo sam ubila muškarca… nikad nisam bila tako ponosna.' Agencije su zgrožene Rihanninom porukom jer ju je i samu fizički maltretirao bivši dečko Chris Brown.

Ona je svoje objašnjenje napisala na Twitteru: 'Mlade djevojke/žene širom svijeta... mi smo mnogo toga! Mi smo jake i nevine i nekada ta nevinost od nas napravi žrtve.'

'Umjesto da kaže žrtvama nasilja da potraže pomoć, Rihanna snima spot u kojem ubija muškarca, što stvara potpuno pogrešnu sliku', rekla je članica vijeća jedne američke televizije.

Plaši li vas njen spot, prosudite sami…
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više