OKOMIO SE NA BIVŠU DJEVOJKU

Rob Lowe kritizirao Sarah Jessicu Parker

01.06.2011 u 10:34

Bionic
Reading

Glumac Rob Lowe u jednom televizijskom šouu nije štedio na kritikama na račun bivše djevojke Sarah Jessice Parker. Priznao je da joj se nije nimalo svidjela njegova nedavno izdana autobiografija u kojoj je pogriješio boju njenih očiju

'Poludjela je kad je u mojoj autobiografiji pročitala da se ne sjećam boje njenih očiju. Umjesto da mi sama to kaže, ona uvijek angažira nekog trećeg da to napravi umjesto nje. Bila je bijesna. Kako se

možeš ne sjećati mojih očiju, pa one su plave! Ne mogu vjerovati da si pogriješio, bile su riječi koje mi nije rekla osobno, nego je angažirala nekog trećeg da mi to kaže', objasnio je Lowe na britanskoj televiziji.

Isti prigovor imao je i njegov kolega Bradly Cooper, koji se sa zvijezdom 'Seksa i grada' glumio u filmu 'Failure to Launch'.

'Nije imala hrabrosti sama mi reći da u ljubavnim scenama prilikom ljubljenja ne stavljam jezik u njena usta. To mi je morao reći neki njen pomoćnik', kaže Copper. 'Ništa čudno od Sarah, ona je takva osoba', zaključio je Rob Lowe.