BOJANA I ENES VEJZOVIĆ:

Selimo se na Pelješac!

01.06.2011 u 08:28

Bionic
Reading

Mama Bojana Vejzović uživa u ulozi života, a ne žali se previše na činjenicu da nekih osam mjeseci nije spavala kako treba

Obitelj Vejzović uživa u svakom slobodnom vremenu sa svojim klincima Raulom i Zoe, a upravo u takvoj šetnji parkom Maksimir uhvatili su ih fotografi Storyja. Idilu koja kod njih vlada potvrdila je istom časopisu mama Bojana.

'Jako sam ponosna na Raula. Izrastao je u velikog i brižnog dječaka kod kojeg nema mjesta ni najmanjoj ljubomori zbog rođenja sestre. Naprotiv, kad se vrati kući iz vrtića, koji naprosto obožava, prvo poljubi svoju sestricu. I to baš uvijek. On je, pak, ponosan na Zoe, pa ako nas dvije dođemo po njega u dječji vrtić, Raul odmah pozove svoje društvo da se okupi oko njezinih kolica i svima ponosno pokazuje svoju sestricu. Rado je i pričuva. Ali, naravno, uz dogovor unaprijed. Kad sam umorna i kad Enesu kažem da ću Zoe odvesti malo kod bake, Raul se odmah umiješa i kaže mi da će je on pričuvati, ali da mu kupim lego kockice', rekla je poznata glumica koja dodaje da se nije pošteno naspavala od 18. rujna, kada je rodila drugo dijete u bolnici Sv. Duh.

'Zoe dobro napreduje. Prava je djevojčica. Već ima tri zuba i naveliko brblja. Znamo da su to nesvjesno izgovoreni slogovi raznih riječi, ali svaki kad izgovori 'tata', a upravo tu riječ najčešće ponavlja i jedna koja joj je od prvih izgovorenih, Enes je iznimno sretan', dodala je ponosna Bojana koja se veseli tome što će se uskoro cijela obitelj na dva mjeseca preseliti na Pelješac.