DANAS JE SLAVLJE

Tony Cetinski za rođendan želi kroksice

31.05.2011 u 13:38

Bionic
Reading

Jedan od naših ponajboljih pjevača danas slavi svoj 42. rođendan: nije to nikakav jubilej niti je inače čovjek od darova, kaže, pa je zaželio par kroksica u nekoj 'muškoj' boji za po doma, standardno zdravlje, a kao treće priznao je da i u njemu postoji dijete s tajnom željom koju ljubomorno čuva za sebe

Vedro i čilo u za jednog estradnjaka rano doba, oko 11 sati, javio se i zahvalio zbog čestitke. Zadovoljno poput djeteta, a ne odraslog namćora koji bi taj dio kronologije najradije sakrio kao zmija noge.

'Dobar dan! Hvala!', uzvratio je grleno, skoro da je zapjevao. Ne bez razloga, jer s čestitkama su nas, naravno, preduhitrile njegove najdraže cure.

'Prvu pusu dala mi je supruga Ivana, a onda je mi je u zagrljaj doletjela kćerkica Piakoja me cijeloga izljubila. Baš se umorila koliko si je truda dala! Nevjerojatno koliko klinci kuže, više nego što mi odrasli možemo i pomisliti', razgaljen je reakcijom svoje dvoipolgodišnjakinje. Malu feštu organizirat će danas u Zagrebu, a veliku jedan od narednih vikenda u svojoj Istri.

'Večeras sam fraj, pa ćemo organizirati roštilj za najuži krug obitelji i prijatelje, a pravi tulum bit će kad se skupimo kod mojih.'

Darovi?
'Nisam čovjek od darova. Nezahvalno i teško je pronaći mi dar i bilo što pokloniti jer već imam ni sam ne znam koliko satova, torbi… Ali ako već netko hoće, nek' mi kupi kroksice za hodanje po doma ljeti, neke 'muške' boje, crne ili recimo plave, samo da nije kao haljinica boje lila. A moja najintimnija želja nek' ostane slatka tajna.'

Je li to možda primirje u životu, nakon turbulencija vezanih uz poslovanje njegove majke koje je, mora se priznati, prilično narušilo idilu cijele obitelji?

'Neću se na to obazirati, čekam kraj te priče i vraćam se lijepim željama. Kao treće, poželjet ću sad samo zdravlje za cijelu obitelj, sve drugo će doći', zaključio je Tony Cetinski.

Tonyja su jutros prve izljubile njegove najdraže cure